1. Stabiel en aantrekkelijk rendement
  2. Onbeperkt uw woning gebruiken
  3. Iedere maand uitbetaling van huurgelden
  4. 24/7 inzicht in uw accommodatie
 

Wat kan Welcome in Winterberg voor u betekenen

Welcome in Winterberg biedt eigenaren van een vakantiewoning verschillende pakketten. Geheel ontzorgt of juist betrokken blijven bij de verhuur en/of service? Lees snel onze mogelijkheden.

(A) Verhuur -service

% Provisiebasis

Wij regelen de verhuur, u de rest. 
Daarmee profiteert u van een optimaal verhuurrendement. Door onze real-time koppelingen met alle bekende touroperators, bieden wij u middels 1 contract een maximaal bereik. 

De gastenontvangst, schoonmaak en afdracht van toeristenbelasting regelt u zelf. 

(B) Full-service

% Provisiebasis

Profiteren van een optimale verhuur en zorgeloos rendement halen? Wij regelen ter plekke alles voor u. Door onze real-time koppelingen met alle bekende touroperators, bieden wij u middels 1 contract een maximaal bereik. 

 
 
 
Contact met onze experts

1 platform maximaal bereik

 

Naast de samenwerking met alle bekende touroperators en boekingsportalen bieden wij uw recreatiewoning ook via ons eigen label 'Welcome In Winterberg' aan. Zo wordt uw vakantiewoning direct onder de aandacht gebracht van alle Nederlanders, Belgen, Duitsers, Fransozen en Engelstaligen die op zoek zijn naar een vakantiehuis in Winterberg en omgeving.


Mogen we voor u aan de slag!?

Ons team

Wij zijn een ervaren team met een sterke focus op kwaliteit. Door goed te luisteren naar eigenaren en huurders hebben wij onze dienstverlening keer op keer kunnen verbetere

Wij gaan graag een samenwerking aan! Neem gerust contact met ons op!

Gijs Meerdink
Gijs Meerdink
Morien Janse
Morien Janse
 

Vragen? Wij horen het graag.

 

 
Stap 2 l Verdere samenwerking