Vragen omtrent je boeking en het Coronavirus?

De veiligheid van onze gasten en medewerkers is een topprioriteit voor Welcome in Winterberg. Als u vragen heeft over uw verblijf bij Welcome in Winterberg, kunt u ons bellen op: 0118-236060 of check de info. Wij wensen u een veilige reis.

Informatie

Het is een spannende tijd. We volgen de richtlijnen betreft gezondheidsambt Duitsland. In Winterberg gelden geen bijzondere veiligheidsrisico’s op dit moment. 

Wanneer u vanwege het coronavirus niet wil of kan reizen naar Winterberg i.v.m. het coronavirus verwijzen wij u naar de eigen reis- en/of annuleringsverzekering. Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden van de Recron.

​Wij hopen op uw begrip en geduld en zien u graag gezond bij ons terug!

 

Aankomst- en vertrekdagen

Waarom kan ik op zondag niet afreizen? U kunt zondag als vertrekdag kiezen, als u last minute boekt. Op zondag is afreizen mogelijk, echter is de receptie gesloten.

Kan ik annuleren?

De boeking of reservering die u aangaat is wettelijk. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Vermietungsservice Winterberg. Wij raden u sowieso aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Op onze diensten zijn de Recron-voorwaarden van toepassing.

Kan ik extra’s bijboeken, zoals kinderbed en/of kinderstoel?

In de meeste gevallen is dit aanwezig in de woning. Indien niet, kunt u het zelf meenemen.

Zijn er accommodaties die geschikt zijn voor mindervaliden?

Wij hebben geen accommodaties die voldoen aan de regels voor mindervaliden. Wel zijn er diverse accommodaties die gelijkvloers zijn en ruim van opzet. Neemt u voor deze specifieke informatie contact op met onze receptie.

Tot welke leeftijd verblijven kinderen gratis?

Tot twee jaar verblijven kinderen gratis. U moet gratis kinderen altijd (!) melden bij uw boeking.

Is het toegestaan om bezoekers te ontvangen?

Uiteraard is bezoek welkom. Verblijft u in een huis waar meer personen zijn toegestaan, dan het aantal personen van uw boeking? Dan kunnen de bezoekers zelfs overnachten. U dient dit wel altijd vooraf te melden én het maximum aantal personen mag nooit overschreden worden, i.v.m. veiligheidseisen.

Ik ben iets kwijt of verloren. Waar kan ik dit melden?

Meld direct als u iets mist bij onze receptie. Onze Housekeeping controleert en reinigt de woning na vertrek. Gevonden zaken, verzamelen en archiveren wij en bewaren we 1 jaar.

Kan ik Wifi gebruiken in de accommodatie?

De meeste accommodaties zijn prive-eigendom. Daardoor is niet in iedere accommodatie Wifi beschikbaar. Bij de vermelding op onze site staat sowieso vermeld of de woning Wifi heeft. Indien ja, dan kunt u tijdens uw vakantie dus gewoon uw mail checken, twitteren, de kinderen laten chatten met hun vriendjes of online werken met uw eigen laptop. Natuurlijk kunt u ook direct vanaf uw vakantieplek de thuisblijvers verrassen met uw vakantiefoto's en -filmpjes en deze delen via social media. Met hetzelfde gemak als thuis. 

Veel accommodaties liggen rustiger gesitueerd, waardoor het bereik in de accommodatie niet altijd optimaal is.

 

Wat zijn de huurvoorwaarden?

Op onze diensten zijn de Recron voorwaarden van toepassing. U vindt deze hier.

Wat is bij de huurprijs inbegrepen?

De huurprijs is inclusief energiekosten. Bedlinnen, handdoeken, keukentextiel eindschoonmaak en toeristenbelasting zijn verplicht en ziet u terug op uw reserveringsoverzicht en/of factuur. Extra handdoeken en keukentextiel huurt u op aanvraag apart.

Wat zijn de aankomst en vertrektijden?

U kunt inchecken vanaf 15.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Komt u later aan? Informeer ons tijdig. Wij leggen u dan de vervolgstappen uit.

Vertrekken doet u voor 9.30 uur.

Zijn huisdieren toegestaan?

In een aantal woningen zijn huisdieren toegestaan. Dit staat vermeld op de site. Een huisdier meenemen kost € 25,-, meldt het wel altijd vooraf en slechts 1 huisdier per boeking is toegestaan.

Kan ik mijn reservering wijzigen?

Ja, dat kan en het is gemakkelijk. U kunt uw boeking wijzigen door contact op te nemen met onze receptie.

Ik heb mijn creditcardgegevens al doorgegeven, maar ontvang nu toch een rekening. Hoe kan dat?

Bij een boeking via een touroperator (Booking.com etc) wordt om uw creditcardgegevens gevraagd. Echter betaalt u niet via een creditcard. Deze gegevens worden als garantie gevraagd. Daarom ontvangt u van ons een factuur, waarmee u een aanbetaling en/of restbetaling kan doen.

Waarom is bedlinnen verplicht?

Wij streven naar kwaliteit en hygiëne. Naast dat het gemakkelijk is voor u, is het ook hygiënisch.

Betalen

Hoe kan ik betalen? Bij uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail met hierin een link om te betalen. De mogelijkheden zijn legio: Paypal, Ideal, creditkaart, Iban, Bancontact etc. 

Kan ik extra handdoeken bestellen?

In uw bedlinnenpakket zit meestal handdoeken (1 grote en 1 kleine per persoon). Extra handdoeken zijn verkrijgbaar á € 3,95 per pakket. U kunt deze vooraf bestellen.